dissabte, 11 de juliol del 2020

Informació per a la 2a setmana

Ja teniu disponible la programació de la 2a setmana!!!


Us donem alguns recordatoris de cara a la propera setmana:
  • PULSERA: El primer dia d'Espai Jove se'ls hi va entregar una pulsera a cada jove per a poder accedir a les instal·lacions. És OBLIGATORI portar-la CADA DIA per tal de poder accedir a la instal·lació (ja que això és el que determina el control dels aforaments). Els joves que comencin la 2a o 3a setmana, els hi donarem el primer dilluns. L'ÚLTIM DIA QUE VINGUIN AL CASAL HAN DE RETORNAR LA PULSERA!!
  • AUTORITZACIÓ DE BANY: Durant la dinàmica que vam fer divendres amb els joves, per decidir quines activitats volien fer la propera setmana, va sortir la proposta d'anar a banyar-nos a uns gorgs naturals que hi ha a prop de Les Cremades, on hi podem anar caminant. NECESSITEM QUE ENS FIRMEU UNA AUTORITZACIÓ DE BANY EN ENTORNS NATURALS per tal de que es puguin banyar. L'heu de portar abans de dijous, que és el dia que hi anirem. La podeu descarregar del blog.
  • GORRO PISCINA: Els dos propers dilluns tenim programat fer l'activitat de WATERPOLO a la piscina antiga, és per això que necessitarem que portin gorro de piscina per a realitzar l'activitat, ja que en les piscines cobertes, és obligatori el seu ús. Pot ser tant de tela com de silicona. 
  • SAMARRETES ANY PASSAT: Disposem de samarretes sobrants de l'edició passada de l'Espai Jove, per si voleu comprar-ne. Tenim talles L, M i 16. Les podeu comprar a la recepció de Les Cremades per 5€. Us adjunto una foto. 
  • AMPLIACIÓ SETMANES: Recordar-vos que si no esteu apuntats a totes les setmanes de l'Espai Jove, teniu la possibilitat d'ampliar setmanes, ja que disposem de places lliures. Si coneixeu algú que li interessi (amics/gues dels joves) , també podem agafar gent nova.
Esperem veure-us dilluns amb la mateixa energia!!
Bon cap de setmana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada